banner564

106 ülkeden 100 bin öğrenci

Gaziantep’te temaslarda bulunan Ataoğlu, KKTC'nin turizm sektörü dışında eğitim ve sağlık konusunda da çok iddialı olduğunu belirtti

106 ülkeden 100 bin öğrenci
banner598
Gaziantep’te temaslarda bulunan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 13. Başkanlar Kurulu Toplantısı'nın açılışında yaptığı konuşmada, “Rumlar ne kadar katı hareket etmek isterse istesin, Kıbrıs'ın anahtarı kuzeyde” dedi.
Ataoğlu, “Rumların yapacağı her baskıya karşı, anahtar bizde olduğu sürece, biz her kapıyı açarız. Her kapıyı açtığımız zaman da onların duymuş olduğu rahatsızlık bize mutluluk getiriyor" şeklinde konuştu.
Gaziantep’teki temasları çerçevesinde Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 13. Başkanlar Kurulu Toplantısı'nın açılışına katılan ve burada bir konuşma yapan Ataoğlu, 1571 yılından beri Kıbrıs'ta yaşananları anımsatarak, ülkeyi korumak için çok mücadele verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini belirtti.
KKTC'nin turizm sektörü dışında eğitim ve sağlık konusunda da çok iddialı olduğunu aktaran Ataoğlu, "106 ülkeden 100 bin civarında öğrenciyi barındırıyoruz. Turizmin deniz ve kumdan ibaret olmadığını, onun dışında birçok alternatif imkanlara sahip bir ada olduğumuzun bilinmesini isterim" dedi.

“Yeniden yeşil ada”
Ataoğlu, Anadolu'dan KKTC'ye uzanan su sayesinde önümüzdeki yıllarda yeniden "yeşil ada" olarak anılacaklarını vurguladı.

Fatma Şahin'i de ziyaret etti
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Gaziantep Temsilcisi Arif Kurt da Ataoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilişkilerin artırılması temennisinde bulundu.
Öte yandan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i de ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2017, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474