banner564

11 gram kayıp

Güneyden 35 gram Kokain getirten Litvanyalı Andrejs, operasyon sonucunda tutuklandı

11 gram kayıp
banner598
Çiğdem AYDIN
Alınan bir ihbar üzerine harekete geçen Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis ekipleri, Girne’de bir otelin odasına baskın düzenledi. Litvanya uyruklu Andrejs Sprogis’in kalmakta olduğu odada yapılan aramada 24 gram kokain ele geçirildi. Mahkeme emri ile tutuklanan zanlı Sprogis tutukluluk talebiyle dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Cemal Ramiz, zanlının önceki gün Şehit Özdemir Sokak’ta faaliyet gösteren bir otel odasında tutuklandığını anlattı. 
Polis memuru Cemal Ramiz, Andrejs Sprogis’in kalmakta olduğu odada ele geçirilen 24 gram kokainin yanı sıra, üzerinde kokain türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet küçük metal kaşık, bir adet hassas terazi ele geçirildiğini söyledi. 

21 Nisan’da Güney Kıbrıs’tan getirmiş
Sprogis’ten yapılan sorgulamada ise kokaini 35 gram olarak 21 Nisan’da Güney Kıbrıs’tan ithal ettiği yönünde ifade verdiğini kaydeden Ramiz, zanlının uyuşturucunun bir kısmını başka şahıslara verdiğini itiraf ettiğini kaydetti. 
Cemal Ramiz, bulunan uyuşturucu miktarının son zamanlarda en yüksek miktar olduğuna dikkati çekerek, uyuşturucuyu satın alanların henüz bulunamadığını belirterek zanlının soruşturma amaçlı 2 gün süreyle tutuklu kalması talebinde bulundu. 
Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlı Sprogis aleyhindeki soruşturmanın yeni başladığını ifade ederek, kayıp emarelerin bulunabilmesi için 2 gün tutukluluk emri verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2017, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474