banner564

12 paket aranıyor

Tasarrufunda yarım gram uyuşturucu ile yakalanan 16 yaşındaki genç polise gönüllü ifade verdi

12 paket aranıyor
banner598
Gazimağusa’da, narkotik polislerinin odasında yaklaşık yarım gram uyuşturucu madde ile uyuşturucu kalıntısı olan sigara izmaritleri bulduğu 16 yaşındaki isminin baş harfleri F.D olan genç dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarılarak hakkında 4 gün ek tutukluluk emri temin edildi.
Mahkemeye soruşturma ile ilgili bilgileri aktaran polis memuru Mustafa Kavaz zanlının 27 Ağustos günü evine düzenlenen operasyonda yapılan aramalar sonucu yatak odasında Televizyon masası altında yeşil paket içerisinde yaklaşık yarım gram ağırlığında uyuşturucu madde, ve oda içerisinde içerisinde uyuşturucu kalıntıları olan sigara izmaritleri bulunduğunu söyledi. 

Maddeler analize gönderildi
Zanlının aynı gün tutuklanarak 28 Ağustos 2014 günü hakkında bir gün tutukluluk emri temin edildiğini anımsatan Kavaz, uyuşturucu maddenin bulunduğu yeşil paket ile izmaritmerin bulunduğu sigara paketinin parmak izi incelemesine, uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin ise analiz için Devlet Laboratuvarına gönderildiğini ancak sonuçların henüz ellerine ulaşmadığını söyledi. 

4 gün daha içeride
Zanlıdan aldıkları gönüllü ifade doğrultusunda her biri 3’ er gram olan 12 paket daha uyuşturucu madde aradıklarını bildiren Kavaz, zanlının serbest kalması halinde emarelere etkide bulunabileceğini söyleyerek soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 8 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Ahmet Özlemler bu süreyi 4 gün ile sınırlandırdı.
Zanlı avukatı Yunsal İlhan’ ın da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 4 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474