banner564

120 bini ver tapuyu al!

Kendisini İçişleri Bakanının danışmanı olarak tanıtan Tavuri, arazi sorununu çözme vaadiyle Yıldan Kayım’ı dolandırmakla suçlanıyor

120 bini ver tapuyu al!
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa ve Lefkoşa’da geçtiğimiz Haziran ve Ekim ayları arasında, Yıldan Kayım isimli şahsa kendisini İçişleri Bakanı ve Bakanlık danışmanı olarak tanıtan Mustafa Serttaş namı diğer Tavuri, 120 bin TL dolandırmakla suçlanıyor.
Yıldan Kayım’ı, Küçük Erenköy’de sorunlu durumda olan arazisine koçan vereceği vaadi ile dolandırdı ileri sürülen Mustafa Serttaş dün tutukluluk talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı. 

Hem para hem ziynet eşyası aldı
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Osman Üreten, zanlının, 2017 yılı Haziran ve Ekim ayları arasında, Küçük Erenköy’de sakin Yıldan Kayım’a kendisini İçişleri Bakanı ve Bakanlık Danışmanı olarak tanıttığını ve adı edilene, Küçük Erenköy’de bulunan arazisine koçan verebileceğini söyleyerek adı edilenden 120 bin TL nakit para ile 7 parça ziynet eşyasını sahtekarlıkla temin ettiğini söyledi.

4 gün poliste kalacak
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın henüz tamamlanmadığını bildiren Üreten, mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gökhan Asafoğulları, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 4 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473