banner564

150 kişi sertifika aldı

Madde bağımlılığını önlemeye yönelik düzenlenen eğitimlere Kamu-Sen üyeleri de katıldı

150 kişi sertifika aldı
banner598
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun, madde bağımlılığına yönelik önleme çalışmaları çerçevesinde hazırladığı “Bağımlılıklarda Farkındalık Eğitimleri”, Kamu-Sen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sekreterliği ve Kadın ve Çocuk Hakları Komitesi işbirliğinde gerçekleştirildi.
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, iki grup halinde gerçekleştirilen eğitimlerin tamamlanması nedeniyle sertifika töreni düzenlendi.
Kamu-Sen Toplantı Salonu’ndaki törende 3’er günlük eğitimleri başarıyla tamamlayan 150 Kamu-Sen üyesine sertifikaları Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkan Yardımcısı Yeşim Gürçınar, komisyon eğitimcilerinden Psikolog Danışman Teyfide Hatipoğlu, Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan ve Kamu-Sen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sekreteri ve Kadın ve Çocuk Hakları Komite Başkanı Keziban Öcal tarafından takdim edildi.
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkan Yardımcısı Yeşim Gürçınar yaptığı konuşmada, toplumsal farkındalık seviyesinin güçlenmesi nedeniyle başlattıkları eğitimlere yönelik artan ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan da, sendika olarak üyelerinin hakları konusunda mücadele verirken toplumsal sorunlara karşı da her zaman duyarlı olduklarını söyledi. 
Kamu-Sen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sekreteri ve Kadın ve Çocuk Hakları Komite Başkanı Keziban Öcal ise, “Gelin hep birlikte ‘benim çocuğum yapmaz’ önyargısından kurtulalım” sloganı  ile yola çıktıkları eğitimlerine üyelerinin gösterdiği ilgiden ve bu eğitimlerin başarıyla tamamlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474