banner564

2 saat ara ile 2 kişi tarafından tecavüze uğradı

37 yaşındaki kadının, 2 saat ara ile 2 kişi tarafından tecavüze uğradığı; biri kadın iki kişinin de bu olaya seyirci kaldığı iddiası polisi harekete geçirdi

2 saat ara ile 2 kişi tarafından tecavüze uğradı
banner598
Hüseyin ABRAŞ
Lefkoşa’da önceki akşam ilginç bir tecavüz olayı yaşandı. İddiaya göre, 37 yaşındaki M.Ö isimli kadın, eski erkek arkadaşları M.S.T ve Ş.G tarafından 2 saat arayla tecavüze uğradı. M.Ö’nün her iki zanlının konuşmak bahanesi ile kendisini aradıklarını ve  iki zanlıyı aracına aldığını ardından ise  tecavüze uğradığına dair ifade verdiği belirtildi. 
Öte yandan M.Ö’nün Ş.G’nin kendisine tecavüz ettiği esnada, İ.Y ile Ş.G’nin  da olayı izlemelerine karşın  engel olmadıklarını ileri sürdüğü kaydedildi. Polis, M.Ö’nün şikâyeti üzerine M.S.T ile Ş. G’yi “Cinsel tecavüz” İ.Y ve Ş.G’yi de ağır bir suçu önlemede ihmal ve suçu örtme suçlamalarından gözaltına aldı. M.Ö’nün iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlılar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

2 saat arayla tecavüz iddiası
Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis mahkemede şu iddiaları ortaya koydu. Polis, 11 Ağustos saat 18.30 sıralarında Metehan Alayköy yolunun 100 metre Güneyinde bulunan boş arazi içerisinde zanlı M.S.T’nin, M.Ö’ye araç içerisinde tecavüz ettiğini söyledi. Polis, ilk tecavüzden 2 saat sonra zanlı Ş. G’nin de yine aynı tarihte ve aynı bölgenin 500 metre batısında konuşmak için aracına bindiği M.Ö’ye tecavüz ettiğini dile getirdi.

Polis arazide iç çamaşırı buldu
Polis,  zanlılar İ.Y ile Ş.G’nin de M.Ö’ye zanlı Ş.G’nin tecavüz ettiğini bile bile engel olmadıklarını ve ağır bir suçu önlemekte ihmalkâr davrandıklarını ifade etti. Polis, olay yerinde yapılan incelemede M.Ö’ye ait kadın iç çamaşırı, telefon şarj aleti bulduklarını açıkladı. Zanlı Ş.G’nin gönüllü ifade verdiğini kaydeden polis, olayla ilgili soruşturma başlattıklarını belirterek, dört zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti.

Olayla ilgili 2 kişi aranıyor
Mahkeme soruşturma amaçlı zanlıların üç gün süre ile tutuklu kalmalarına karar verirken,2 saat arayla gerçekleştiği iddia edilen tecavüz olayı polis tarafından soruşturulacağı, olayla ilgili 2 kişinin arandığını açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474