banner564

28 Nisan’da başlıyor

Mormenekşe Kadınlar Birliği, Enginar Festivali hakkında Diyalog Medya Grubunu ziyaret ederek Reşat Akar’a bilgi verdi

28 Nisan’da başlıyor
banner598
Pelin YÜKSELAY
   Mormenekşe Kadınlar Birliği’nin öncülüğünde bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan Enginar Festivali  “Menekşenin yeşerdiği yerde buluşalım” sloganıyla 28-29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek.
  Mormenekşe Kadınlar Birliği Başkanı ve Festival Komitesi Başkanı Erşen Ummanel, festival komitesi üyeleri Ahmet Özyaşar ve Mehmet Ali Onaç dün, Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’ı ziyaret ederek, festivale davet etti.
   Erşen Ummanel yaptığı konuşmada, köy halkı ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri Enginar Festivali’nin bu yıl dokuzuncusunu düzenleyeceklerini söyledi. 
   Festivalin 28-29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşeceğini belirten Ummanel, festivalin ana felsefesinin Kıbrıs kültürü olduğunu ve bu bağlamda 3 günlük süre içerisinde kültürel sergi, etkinlikler ve yarışmalar düzenleyeceklerini anlattı. Ummanel, tüm halkın festivale davetli olduğunu da sözlerine ekledi.
   Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar da ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunarak, komitenin başarılarının devamını diledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2017, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473