banner564

3 çocuğu vardı

Trafik kazasında hayatını kaybeden Bolkan Resmi’nin cenazesi bugün defnediliyor

3 çocuğu vardı
banner598
Kamil HÜNERLİ 
Lefkoşa -Güzelyurt  anayolunda dün sabah saat 00.30’da yaşanan trafik kazasında yine bir hayat kaybedildi, Zümrütköy’de yaşayan Resmi ailesinin ocağına ateş düştü. Evli ve 3 çocuk babası olan 41 yaşındaki Bolkan Resmi, bugün Lefkoşa Kabristanlığı’nda düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak.
Uzun yıllar İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşadığı ve 2 yıl önce ülkesine dönerek ailesi ile birlikte Zümrütköy’de hayatını sürdürüyordu. Bolkan Resmi’nin zamansız vedası başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini ve dostlarını yasa boğdu.

Olay yerinde yaşamını yitirdi
Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, Bolkan Resmi, Serhatköy-Güzelyurt anayolunun birinci kilometresinde kendi kullandığı YF 56 LBV plaklı salon araçla dikkatsiz ve süratli bir şekilde Güzelyurt istikametine doğru seyrettiği sırada kaza geçirdi.
Resmi’nin kullandığı araç, Saldam Petrol İstasyonu’nu yakınındaki sağa meyilli viraja geldiği zaman sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yolun sağından çıkarak köprü betonuna çarptı ve savruldu. Daha sonra yolun solundan çıkarak tarladaki su rögarına çarparak durabilen aracın sürücüsü Bolkan Resmi kaza yerinde yaşamını yitirdi.
Aile yakınlarından alınan bilgiye göre, Bolkan Resmi bugün öğlen İsmail Safa Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Lefkoşa Kabristanlığı’nda toprağa verilecek. 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474