banner564

3 Yetim bıraktı...

Lefkoşa -Güzelyurt ana yolunda dün gece yaşanan trafik kazasında yine bir hayat kaybedildi.

3 Yetim bıraktı...
banner598
Çiğdem AYDIN 
Lefkoşa -Güzelyurt  ana yolunda dün gece yaşanan trafik kazasında yine bir hayat kaybedildi. 41 yaşında olan Bolkan Resmi yönetimindeki  YF 56 LBV plakalı araç bulunduğu istikametin ters yönüne geçti ve  yoldan çıkarak yol kenarında bulunan  beton setlere çarptı. Yaklaşık  50 metre sürüklendikten sonra yolun kenarında bulunan tarlanın içine savrularak durabildi.
Araç içerisinde yalnız olduğu öğrenilen Bolkan Resmi olay yerinde hayatını kaybetti.  Zümrüt köyde yaşadığı öğrenilen Bolkan Resmi daha önce İngiltere’de yaşamış orada yaptığı evlilikten 2 çocuk sahibi olmuş ardından boşanma kararı ile Kıbrıs’a dönüş yapan ,Bolkan Resmi’nin bir başka evliliğinden de bir çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Evli ve üç çocuk babası olan Bolkan Resmi Üç çocuğunu da gözü yaşlı ardından bırakıp gitti. Bolkan Resmi’nin ikiz kardeşi Burkan Resmi ise kazayı duyunca sinir krizleri geçirdi. 
Diyalog muhabirinin elde ettiği resmi olmayan bilgilere göre Bolkan Resmi aşırı sürat ve alkol’ün kurbanı oldu. Bolkan Resmi’den alınan kan örnekleri sonucunda alkollü olup olmadığı netleşecek. 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474