banner564

30 gün sonra asker olacaktı

73 yaşındaki sürücünün kullandığı arabanın çarptığı 20 yaşındaki motosiklet sürücüsü Mustafa Tülegen yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor

30 gün sonra  asker olacaktı
banner598

Çiğdem AYDIN

Başkent Lefkoşa’da dün, caddeye durmadan çıkan73 yaşındaki sürücünün kullandığı arabanın çarptığı 20 yaşındaki motosiklet sürücüsü Mustafa Tülegen ağır şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 20 yaşındaki talihsiz gencin yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

 

Durmadan caddeye çıktı

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre kaza, dün saat 15.50’de  Marmara 1.sokakta Habibe Tekcan (K-73) isimli sürücünün yönetimindeki MR 876 plakalı salon araç ile Yzb.Tekin Yurdabak caddesinde kavşakta durmadan ceddeye giriş yapması ve normal yolunda seyreden Mustafa Tülegen’in (E-20 ) yönetimindeki MP 526 plakalı motosiklete çarpmasıyla oldu.

 

Tülegen yoğun bakımda

Çarpışmanın etkisiyle motosikletiyle birlikte yol içerisinde sürüklenen Mustafa Tülegen, olay yerine çağrılan ambulansla yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, hastanede gerekli tetkikleri yapılan ve hayati tehlikesi bulunan kazazede yoğun bakım ünitesinde müşahede altında tutuluyor

 

Boş vakitlerinde paketçilik yapıyordu

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre ise, Mersin’den KKTC’ye ekmek parasını kazanmak için gelen Mustafa Tülegen hem bayan kuaförlüğü yapıyordu hem de boş vakitlerinde Lefkoşa’daki bir restoranda paket servis elemanı olarak çalışıyordu.

 

Askerlik için gün sayıyordu

Tanıdıkları, çok çalışkan ve ahlaklı bir gençti dedikleri Mustafa Tülegen’in yaklaşık 30 gün sonra vatani görevini yapmak için askere gideceğini söyledi. İş arkadaşları ve tanıdıkları, talihsiz kaza sonucu ağır şekilde yaralanan ve yoğun bakımda yaşam savaşı veren Mustafa’nın hayata tutunması için dua ettiklerini kaydetti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473