banner564

3’ü yoğun bakımda

Sabahın erken saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç dereye uçtu, 4 kişi yaralı vaziyette hastaneye kaldırıldı

3’ü yoğun bakımda
banner598
Çiğdem AYDIN
Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’nde dün saat 01.00 civarında meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Mezbahaya giden toprak yolda DZ 267 plakalı aracı ile seyreden Mustafa Sertdemir, köprüye geldiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği araç yolun kenarında bulunan dere yatağına uçtu. 
Elde edilen bilgilere göre, araç sürücüsü Mustafa Sertdemir ile araçta yolcu olarak bulunan Melih Kara ve Afet Kolçak, olay yerine çağırılan ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ne kaldırıldı. Araçtaki Şirvan Kolçak isimli yolcunun ise Nöroloji Servisi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi. 
Polis bülteninden derlenen bilgilere göre, 28 yaşındaki Mustafa Sertdemir’in kullandığı DZ 267 plakalı jeep araç direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle toprağa gömülü lastiğe çarptı ve dere yatağı içine doğru takla attı.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473