banner564

65 bin liranın üzerinde para çaldığı ileri sürüldü

Remzi Yeşilkanat’ın Can Turizm’den, 5 ayda 65 bin liranın üzerinde para çaldığı ve miktarın daha artabileceği ileri sürüldü

65 bin liranın üzerinde para çaldığı ileri sürüldü
banner598
“Can Turizm” isimli iş yerinde çalıştığı dönemde şirkete ait paraları çaldığı gerekçesi ile tutuklanan  RahmiYeşilkanat hakkındaki soruşturma devam ediyor. İlk etapta 11 bin TL çaldığı gerekçesi ile tutuklanan zanlının çaldığı meblağ soruşturma sürdükçe artıyor. Zanlının şirketten çaldığı miktar 65 bin TL’yi aşarken dün ek süre talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, Rahmi Yeşilkanat’ın Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Can Turizm” isimli iş yerinde çalıştığı sırada Şubat - Temmuz 2017 tarihleri arasında 12 müşteriden şirket adına toplamış olduğu 62 bin 510 TL ve 2 bin 480 Euro nakit parayı çaldığını söyledi. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, şirket muhasebesinin evraklar üzerinde başlattığı incelemenin sürdüğünü belirterek, miktarın artmasının muhtemel olduğunu açıkladı. Polis, zanlının 7 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme istenen süreyi kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 02:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474