banner564

7 bin lira ödedi

Kıskançlık krizine girip tokat attığı kız arkadaşının burnunu kıran Ufuk Alış, şikayetin geri çekilmesi nedeniyle para cezası ile kurtuldu

7 bin lira ödedi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde kıskançlık krizine girerek kız arkadaşının burnunu kıran Ufuk Alış isimli sanık dün yargılandığı Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme heyeti tarafından 7 bin TL para cezasına çarptırıldı. Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti adına kararı okuyan Yargıç Murat Soytaç, sanığın 18 Nisan 2016 tarihinde, Gazimağusa’da kız arkadaşı olan S.A.’nın yüzüne tokat vurarak burnunun kırılmasına neden olduğunu söyledi. 
Sanığın işlemiş olduğu suçun kişinin onurunu ve gururunu zedeleyici ağır suçlar arasında olduğunu vurgulayan Soytaç, sanığın konu suçu kıskançlık yüzünden işlediğinin kendilerine sunulan olgulardan anlaşıldığını ifade etti. 
Müştekinin de sanıktan şikayetçi olmamasını sanık lehinde değerlendirdiklerini belirten Soytaç, sanığa ilk ve son defa olmak kaydıyla fırsat vererek hürriyeti bağlayıcı ceza dışında bir ceza takdir etmeyi uygun ve adil bulduklarını ifade etti.
Soytaç, sanığı 7 bin TL para cezasına mahkum ettiklerini açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474