banner564

Acıların en büyüğü

14 yaşındaki Hüseyin Kavunoğlu’nu son yolculuğuna uğurlayan babası tabutun başından hiç ayrılmadı, annesi ise evladının gidişine dayanamayarak fenalık geçirdi

Acıların en büyüğü
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Büyükkonuk’ta önceki akşam kardeşi ile birlikte çöpleri dökmeye gittiği esnada, kullandığı traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 14 yaşındaki Hüseyin Kavunoğlu, dün öğle namazının ardından, Yeniboğaziçi Camii’nde kılınan cenaze namazına müteakip toprağa verildi.
Cenaze töreninde acıların en büyüğünü yaşayan talihsiz çocuğun annesi Kezban Gencoğlu fenalaştı. Hüseyin Kavuncuoğlu’nun babası ise cenaze töreni boyunca oğlunun tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı. Sürekli gözyaşı döken baba yakınların desteği ile güçlükle ayakta durabildi.

Unutulmayacak
Yakınlarının da sürekli olarak feryat ettiği cenaze törenine katılan Yeniboğaziçi halkı, dürüst ve efendi kişiliği ile tanınan Hüseyin Kavunoğlu’nu asla unutmayacaklarını ifade etti. Kavunoğlu’nun naaşı kılınan cenaze namazının ardından Yeniboğaziçi kabristanlığında sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde toprağa verildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2016, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473