banner564

Ağzını bıçak açmıyor

İran uyruklu Ali Rasekh Foumani’nin ölümüyle sonuçlanan kundaklama meselesi ile ilgili iki ayı aşkın süredir poliste tutuklu olan Demirbağ ifade vermiyor

Ağzını bıçak açmıyor
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, 11 Aralık 2017 tarihinde İran uyruklu Ali Rasekh Foumani’nin yaşamını yitirmesine neden olan kundaklama ve cinayet olayı ile ilgili olarak tutuklu bulunan Ali Demirbağ hakkındaki soruşturma sürüyor. İki ayı aşkın süredir poliste tutuklu bulunan zanlı dün ek süre talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis müfettişi Rezvan Kaçar, 11 Aralık 2017 tarihinde İsmet İnönü Bulvarı’nda faaliyet gösteren Big Boss isimli iş yerinin saat 03.55 sıralarında yanıcı madde dökülerek yakıldığını kaydetti. 

Aranan şahıslar var
Polis, Big Boss isimli iş yerinin yakıldığı esnada işyeri içinde bulunan 66 yaşındaki Alirıza Rasekh Foumani’nin gaz soluması ve yanarak öldüğünü belirtti. Polis, olayın ardından ülke genelinde geniş çaplı soruşturma başlattıklarını ve zanlı Ali Demirbağ’ın olayın meydana geldiği saatlerde Gazimağusa’da olduğunu tespit ettiklerini ifade etti.  Zanlı Ali Demirbağ’ın aracının tekerlek izi ile olay yerinde bulunan tekerlek izinin bire bir uyuştuğunu belirten polis, zanlının olay gecesi giymekte olduğu elbiselerin de bulunduğunu ifade etti.
Zanlı Ali Demirbağ’ın, olaydan hemen önce “Whatsapp” isimli program üzerinden, Türkiye’den birileri ile görüşme yaptığının belirlendiğini ve görüşme yaptığı kişilerin de mesele kapsamında aranmakta olan kişiler olduğunu anlatan polis, telefon dökümü inceleme sonuçlarının beklendiğini ifade ederek, mahkemeden ek süre talep etti. 
Mahkeme, zanlının soruşturma maksatlı 7 gün daha polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474