banner564

Ahmet Yüksel polisle göz göze geldi

Hırsızlık maksadı ile girdiği evden dışarıya çıkan Ahmet Yüksel hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaştı

Ahmet Yüksel polisle göz göze geldi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da dün gece saatlerinde meydana gelen olay, “tesadüfün bu kadarı da olmaz” dedirtti. 
Sur içi bölgesinde bir eve giren Ahmet Yüksel isimli zanlı evin penceresinden yola atladığı sırada rast gele bölgeden geçen bir polis ekibi tarafından fark edilerek tutuklandı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Emin Özbilen, 30 Haziran 2015 tarihinde saat 01.30 sıralarında suriçi bölgesinde devriye atan bir polis ekibinin zanlı Ahmet Yüksel’i, Mükremin Coşar’a ait evin oturma odasının penceresinden dışarı atladığı sırada suçüstü yakaladığını söyledi. 
Zanlının yakalandığı sırada yalın ayak olduğunu ve kendisinden izahat istendiği sırada “evime gidiyordum abi” dediğini belirten Özbilen, zanlının terliklerinin konu ikametgahın karşısında bir poşetin içinde bulunduğunu ifade etti.

Ahmet geldi hırsızlık arttı 
Zanlının 13 Haziran 2015 tarihinde KKTC’ye giriş yaptığını ve o tarihten itibaren bölgedeki sirkat suçlarının arttığını anlatan Özbilen, zanlının 6 ay önce cezaevinden tahliye olup Türkiye’ye gittiğini de sözlerine ekledi. Özbilen yeni başlayan soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474