banner564

Ailesi yıkıldı

Tatile geldiği Kuzey Kıbrıs’ta geçirdiği talihsiz kazada ağır yaralanarak yoğun bakıma alınan 25 yaşındaki Kübra öğretmen, yaşam savaşını kaybetti

Ailesi yıkıldı
banner598
Çiğdem AYDIN 
İstanbul’dan, Kuzey Kıbrıs’ta yaşayan erkek arkadaşını  görmeye gelen ve önceki gün Yılmazköy-Çamlıbel anayolunda iki aracın yüz yüze çarpıştığı trafik kazasında yaralanarak hastaneye kaldırılan 25 yaşındaki Kübra Bursalı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Aslen İstanbullu olan ve özel bir okulda  görme engellilere eğitim verdiği öğrenilen Kübra Bursalı, önceki günkü kazadan sonra yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine getirilmiş ve yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alınmıştı. 
Hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen, genç öğretmen dün saat 19.00 sıralarında yaşam savaşını kaybetti.
Kuzey Kıbrıs’ta tatilde olan kızları Kübra’nın geçirdiği üzücü kazayı duyar duymaz İstanbul’dan Lefkoşa’ya gelen Bursalı ailesi ise acı haberi aldıklarında derin bir üzüntüye boğuldu.  

Kaza nasıl olmuştu?
İstanbul’da yaşayan Bursalı ailesinin ocağına ateş düşüren kaza önceki gün, Hisarköy Kavşağı yakınlarında, Kerem Severcan yönetimindeki ZGS 329 plakalı Hyundai marka kiralık araç ile Mesut Çelik kontrolündeki EE 170 plakalı Mercedes marka aracın yüzyüze çarpışması sonucu meydana gelmişti. Kazada, her iki sürücünün yanısıra, kiralık araçta yolcu olarak bulunan Kübra Bursalı da yaralanmıştı.

“Seni seven minik yürekli çocuklar...” 
Kübra’nın Kıbrıs’ta geçirdiği üzücü kazayı öğrenen Türkiye’deki arkadaşları da Facebook isimli sosyal paylaşım sitesinden üzüntülerini paylaştı. Çok sevdikleri Kübra’larının hayata tutunması için dua eden arkadaşlarının bazıları duygularını şu şekilde seslendirdi:
*Sen döneceksin bize, o boncuk boncuk gözlerle güleceksin Kübram, sen döneceksin sen yeniden doğacaksin
*Mekanın cennet olsun inşallah  seni seven herkesin duâ ları seninle birlikte  sen ardında iyilikler bıraktın.  Rabbim seni seven o minicik yürekli çocukların hürmetine cennetin en güzel yerinde ağırlasın inşallah...

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2014, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473