banner564

Akçam ailesi ölümden döndü

Pamuklu-Çayırova anayolunda direksiyon hakimiyeti kaybedilerek takla atan araçta bulunan beş kişi yaralandı

Akçam ailesi  ölümden döndü
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele bölgesinde, Pamuklu-Çayırova anayolunda dün sabah meydana gelen trafik kazasında beş kişilik aile ölümden döndü. Yaşları en büyüğü 47 en küçükleri 4 ile 3 olan beş kişiyi taşıyan araç yoldan çıkarak takla attı. Kaza sonucunda şans eseri araçta bulunanlar hafif yaralandı. Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 47 yaşındaki Hanım Akçam ile araçta yolcu olarak bulunan 45 yaşındaki Hasime İnan, 24 yaşındaki Emine Akçam, 4 yaşındaki Nail Akçam ve 3 yaşındaki Buğra Akçam’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yoldan çıktı, takla attı
Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 09.00 sıralarında, Pamuklu-Çayırova anayolunda meydana geldi. Hanım Akçam, yönetimindeki GC 380 plakalı salon araç ile Karpaz istikametinden Gazimağusa istikametine seyrettiği esnada, sola meyilli virajı geçmesinin ardından direksiyon hakimiytini kaybederek, yoldan çıkıp toprak sete çarparak takla attı.
Kaza sonucu, araç sürücüsü Hanım Akçam ile araçta yolcu olarak bulunan Hasime İnan, Emine Akçam, Nail Akçam ve Buğra Akçam hafif şekilde yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların tedavilerinin devam ettiği bildirilirken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2018, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474