banner564

‘Alkol böyle yaptı’

Eğlenmek için gittiği barda müşterilerin cep telefonlarını çalan Muhammed Emin Rençber, pişman olduğunu söyledi

‘Alkol böyle yaptı’
banner598
Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’da eğlenmek için gittiği “Garfield Bar” isimli işyerinde, başkalarına ait cep telefonlarını çaldığı iddia edilen Muhammed Emin Rençber tutuklama talebi ile dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Hakkında tutuklama talep edilen zanlı aşırı alkollü olduğu için bu suçları işlediğini öne sürdü.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Muhammed Emin Rençber’in 14 Nisan tarihinde saat 02.00 sıralarında Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Garfield Bar” isimli işyerinde, müşteri olarak bulunduğu esnada yine aynı yerde müşteri olarak bulunan 3 kişiye ait cep telefonlarını çaldığının tespit edildiğini söyledi. 

İfadesinde suçunu kabul etti
Polis, zanlının kalmakta olduğu evinde tespit edildiğini ve cep telefonlarının tasarrufunda bulunduğunu belirtti. Polis, zanlının mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verip suçlarını kabul ettiğini, telefonlardan birinin sahibinin bulunduğunu ancak diğer ikisinin arandığını belirterek zanlının soruşturma amaçlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verirken söz alan zanlı aşırı alkollü olduğunu ,ne yaptığını bilmediğini söyleyerek pişmanlığını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2017, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474