banner564

Alkolden sonra olan oldu

Masaj sonrasında tecavüze uğradığını iddia eden kadın, buna karşın M.R.E.’den şikayetçi olmadığını söyledi

Alkolden sonra olan oldu
banner598
Çiğdem AYDIN
Başkent Lefkoşa’da önceki gün gece bir arkadaşının evine misafir olarak giden M.R.E (E-25) birlikte alkol aldığı yine aynı evde misafir olan M.A’ya (K-22) tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Polis, zanlı M.R.A’nın 29 Ağustos tarihinde meydana geldiği iddia edilen zorla ırza geçme tecavüz suçundan gözlatına alındığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak  ifade veren M.A’nın zanlı ile Lefkoşa’da ortak arkadaşları olan bir şahsın evinde içki içtiklerini başının ağrıdığını ve zanlının kendisine masaj yapma teklifinde bulunduğunu daha sonrada rızası olmadığı halde tecavüz ettiğini söylediğini belirtti. 

‘Tecavüz etti’ dedi şikayetçi olmadı…
Polis ancak genç kızın konu ile ilgili olarak şikâyetçi olmadığını ve meseleyi polisin araştırması yönünde talebi olduğunu belirterek konu ile ilgili soruşturma başlattıklarını açıkladı. Polis zanlı ile genç kızın doktor kontrolünden geçirildiğini ve konu evdeki yatak çarşaflarının da emare olarak alındığını, gelecek olan tahlil sonuçlarının beklendiğini belirterek zanlının soruşturma maksatlı 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

“Alkollüydüm hatırlamıyorum…”
Polisin ardından söz alan zanlı suçsuz olduğunu zorla ilişkiye girmediklerini kendisinden masaj yapmasını talep ettiğini ve masaj yaptığını daha sonrasını sarhoş oldukları için hatırlamadığını söyledi. Mahkeme zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474