banner564

Almanya değil Lefkoşa

Avrupa’ya gidecek diye paraları kaptırdı, sonunda hava aldı

Almanya değil Lefkoşa
banner598
Teoman TURAN
Sri Lanka uyruklu Priyankara Galappatthi Thilakahetti Lefkoşa’da Lokmacı bölgesinden askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Güney Kıbrıs’a geçti ve 6 gün sonra aynı yolla yeniden KKTC’ye giriş yapmak isterken yakalandı. Zanlı Priyankara Galappatthi Thilakahetti dün Askeri Mahkeme huzuruna çıkarıldı. 
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Kemal Yeşil olayla ilgili bulguları aktardı. Yeşil, zanlı Priyankara Galappatthi Thilakahetti’nin 8 Ekim tarihinde Lokmacı bölgesinden askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Güney Kıbrıs’a geçtiğini ve 6 gün sonra yine aynı bölgeden gizlice KKTC ye giriş yaptığı bir sırada suçüstü tespit edilerek tutuklandığını söyledi. 
Polis, mesele ile ilgili olarak zanlının gönüllü ifade verdiğini, henüz ismi tespit edilemeyen bir şahsa bir miktar para verdiğini ve kendisini Avrupa’ya götüreceğini itiraf ettiğini aktardı.  
Polis, yürütülen soruşturmanın titizlikle devam ettiğini, meseleye bağlantılı bir kişinin de arandığını belirterek zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2017, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473