banner564

Amme fesatçılığı yaptı

Polise yalan beyanda bulunan Hatice Çelik 10 gün hapis cezası aldı

Amme fesatçılığı yaptı
banner598
Girne’ye bağlı Alsancak’ta geçtiğimiz nisan ayında kocasını yatağa bağlayıp, sevgilisinin gözü önünde cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen ve gördüğü manzara karşısında öfkelenip sevgilisi Hatice Çelik ile eşi O.Ç’yi darp eden Zidan Tecimer’in eve hırsızlık için girdiğine dair polise yalan bilgi veren Hatice Çelik hakkındaki davada dün karar açıklandı. Girne Kaza Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanık Hatice Çelik, “amme fesatçılığı ve polise yalan ifade vermek” suçlarından hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz yargılanan sanık, mahkeme tarafından 10 gün hapse mahkûm edildi. 
Alsancak bölgesinde Nisan ayında yaşanan ve mahkemeye yansıyan olayda, Zidan Tecimer isimli şahıs, pencereden O.Ç ile Hatice Çelik’in evine girmiş, önce elleri yatağa bağlı bir şekilde bulunan O.Ç daha sonra sevgilisi sanık Çelik’i ciddi bir şekilde darp etmişti. 

Tecimer’i tanımadığını söylemişti…
Yaşanan olay üzerine O.Ç ile eşi Hatice Çelik, polise ifade vermiş, sanık Çelik ifadesinde Tecimer’i tanımadığını, hırsızlık yapmak için eve girdiğini söylemişti. Şikâyet üzerine tutuklanan Tecimer, hırsızlık iddialarının doğru olmadığını, Hatice Çelik ile iki yıldır ilişkisi olduğunu, olay günü Çelik’in kendisini çağırdığını ve kocası ile ilişkisini izlettirmek istediğini polise anlatmıştı. 
İfade üzerine Hatice Çelik’te “amme fesatçılığı ve polise yalan ifade vermek” suçlarından tutuklanmış ve yargılanmak üzere teminatla serbest kalmıştı. Sanık Tecimer hakkındaki dava süreci devam ederken, sanık Çelik hakkındaki davada dün karar açıklandı. Mahkeme, sanığı yargılandığı iki davadan suçlu bularak 10 gün hapse mahkûm etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2017, 06:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474