banner564

Anahtarı bırakıp kaçtı

Kontrolü kaybedilen otomobilin çarptığı park halindeki araba Universal Bank’ın camından içeri girdi, sürücü ise kayıplara karıştı

Anahtarı bırakıp kaçtı
banner598

Züleyha KARAMAN

Başkent Lefkoşa’nın en hareketli bölgelerinden olan Derboyu’nda dün akşam meydana gelen trafik kazası görenleri hayrete düşürdü. İlginç olayda, Kontrolü kaybedilen otomobilin çarptığı park halindeki araba Universal Bank’ın camından içeri girdi, alkollü olduğu iddia edilen sürücü ise anahtarı arabanın üzerinde bırakarak kayıplara karıştı.

 

Aşırı süratli idi

Büyük bir şans eseri herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı kaza iddialara göre şöyle oldu: Dereboyu caddesinde aşırı süratli ve dikkatsiz bir şekilde ilerleyen HU 169 plakalı araç, sürücüsünün kontrolünden çıkarak Universal Bank önünde park halinde duran başka bir araca çarptı. Park halindeki araba da çarpmanın etkisiyle hareket ederek Universal Bank’ın camını kırarak içeriye girdi.

 

 

Bira ve beyzbol sopası

Dereboyu’ndaki kafe ve barlarda oturan yüzlerce kişinin gözü önünde olan kazadan sonra alkollü olduğu ileri sürülen sürücü ve beraberindekiler aracı olay yerinde bırakarak hızla uzaklaştı. Kaza ihbarını aldıktan sonra olay yerine gelen Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tahkikat memurlarının yaptığı incelemede HU 169 plakalı aracın içinde bira kutuları ve beyzbol sopası dikakt çekti. Aracın için yoğun alkol koktuğu gözlemlendi. Polis, kaçan araç sürücüsünün kimliğini belirlemek ve kısa sürede yakalamak için Başkent Lefkoşa’da seferber oldu.

 

Akşam kahvesi zehir oldu

Gloria Jenas’da kahve içen, çarpılan aracın sahibi M.D.  olay yerinde Diyalog’a yaptığı açıklamada,  çarpmanın etkisiyle  büyük bir ses çıktığını ve ne olduğunu önce anlayamadıklarını söyledi.

Arkadaşları ile kahve içtiklerini belirten M.D. “Çok ses çıktı, bir de baktık, bizim araç bankanın camından içeri girmiş. Çarpan kişi araçtan inip kaçtı. Akşam kahvemiz zehir oldu” dedi.

 

Daha fazla kontrol şart

M.D’nin arkadaşları ise, çarpan araçta bira ve beyzbol sopası olduğuna işaret ederek, polisin daha sıkı kontrol yapması gerektiğini söyledi. Olay yerinde inceleme yapan polis, sürücüsü belirlenemeyen HU 169 plakalı aracı, çekiciyle olay yerinden çekti. Öte yandan Diyalog Gazetesi’nin baskıya girdiği saatlerde polis tarafından her yerde aranan sürücünün henüz bulunamadığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2014, 00:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474