banner564

Annesini görmeye geldi

Abisinin pasaportu ile KKTC’ye giriş yapan Erbil Erdemirci, aynı pasaportla çıkış yapmak isterken yakalandı

Annesini görmeye geldi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK 
Beyarmudu Sınır Kapısından 6 Şubat 2017 tarihinde, abisinin kimlik kartını görevliye göstererek KKTC’ye giren Erbil Erdemirci, 16 gün sonra aynı kimlikle Bostancı Sınır Kapısından çıkış yapmak isterken muhaceret görevlisinin dikkati sayesinde yakalandı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Dörtyol Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Baki Bakioğlu, zanlının 6 Şubat 2017 tarihinde Güney Kıbrıs Rum Yönetiminden gelerek, abisi Adil Erdemirci adına düzenlenmiş olan ingiliz passaportunu görevlilere ibraz edip KKTC’ye giriş yaptığını söyledi. 
Zanlının aynı şekilde 22 Şubat 2017 tarihinde, Bostancı Sınır Kapısından Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne geçmek üzere aynı kimliği ibraz ettiğini ve görevli tarafından farkedilerek yakalandığını anlatan Erdemirci, zanlı hakkında yürüttükleri soruşturmanın tamamlandığını söyledi.

Hasta annesi için yaptı…
Zanlının İngiltere’de ikamet ettiğini ve KKTC’ye hasta olan annesini görmeye geldiğini aktaran Bakioğlu, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlın, lehinde KKTC vatandaşı muteber iki kişinin 100’er bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi, Yargıç Hazal Hacımulla ayrıca zanlının haftada bir gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutta bulunmasına da emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473