banner564

Aranan 2 kişi var

Gönyeli’de ele geçirilen 20 gram kokain ile ilgili tutuklanan Enver Algun, Cemil Uçarcan ve Murat Tabakoğlu hakkındaki soruşturma devam ediyor

Aranan 2 kişi var
banner598
Narkotik ekiplerinin alınan ihbar üzerine Gönyeli’de düzenlediği operasyonda ele geçirilen 20 gram kokain türü uyuşturucu ile ilgili tutuklanan Enver Algun, Cemil Uçarcan ve Murat Tabakoğlu hakkındaki soruşturma devam ediyor. Suçla bağlantılı 2 kişinin daha arandığı belirtilirken üç zanlı dün ek süre talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada iddiaları aktaran polis, zanlı Enver Algun’un evinde kokain olduğuna dair ihbar aldıklarını, 16 Eylül tarihinde zanlının Gönyeli’de bulunan evine operasyon düzenlediklerini söyledi. Polis, operasyon esnasında dışardan eve doğru yürümekte olan zanlı Cemil Uçarcan’ın polisi fark etmesi üzerine koşarak eve girdiğini ve çantasını komşu evin bahçesine attığını ifade etti. 

Polis eve baskın yaptı
Polis, eve yapılan baskında ev içerisinde bulunan zanlılar Cemil Uçarcan, Enver Algun ve Murat Tabakoğlu’nun tutuklandığını, yapılan aramada 20 gram kokain türü uyuşturucu madde bulduklarını kaydetti. Polis, ev içerisinde üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olan bir adet pet şişe, bir adet metal çubuk ve 2 adet tabak bulunarak emare olarak alındığını belirtti. Zanlı Cemil Uçarcan’ın gönüllü ifade verdiğini, meseleye bağlantısı olan 2 kişinin daha arandığını belirten polis, soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek, zanlıların 5 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2017, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474