banner564

Arkadaşının kafasını yardı

Televizyonun yerini değiştiren arkadaşını yumruklayınca, bıçaklı saldırı ile karşılık gördü

Arkadaşının kafasını yardı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da aynı evde kalan Nijeryalı iki arkadaş arasında, televizyon nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve kan aktı.
Chucwuebuka Chidera Ugo ve Kabiru Oluwagbenza Abebowale arasında çıkan tartışma önce kavgaya, sonrada bıçak ile yaralamaya dönüştü. 
Abebowale’den yediği yumruğa sinirlenen Ugo, mutfaktan kaptığı bıçak ile Abebowale’yi başından yaraladı. 
Chucwuebuka Chidera Ugo tutuklanarak dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde Yargıç Ayşen Toroslu’nun huzuruna çıkarıldı.

“Bana sormadan yerini nasıl değiştirirsin!”
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Emin Özbilen, 26 Şubat 2015 tarihinde saat 14.30 sıralarında zanlı Chucwuebuka Chidera Ugo’nun, ev arkadaşı Kabiru Oluwagbenza Abebowale ile kendisinden habersiz evdeki televizyonların yerini değiştirdiği gerekçesi ile tartıştığını söyledi.
Özbilen, tartışma esnasında Kabiru Oluwagbenza Abebowale’nin zanlının başına bir yumruk attığını ve buna sinirlenen zanlı Chucwuebuka Chidera Ugo’nun mutfaktan kaptığı 30 cm uzunluğundaki bıçak ile Kabiru Oluwagbenza Abebowale’yi  basından yaraladığını aktardı. 

Kafasında iki santim derinlik oluştu
Müştekinin başında 2 cm derinliğinde yara oluştuğunu belirten Özbilen, bıçağın emare olarak alındığını aktardı. Soruşturmanın tamamlandığını söyleyen Özbilen, zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının  3 bin TL nakdi kefalet ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutda bulunması şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473