banner564

Aşırı süratin kurbanı

Sabah 05.00’te meydana gelen korkunç kazada 30 yaşındaki DAÜ öğrencisi Emrah Bektaş yaşamını yitirdi

Aşırı süratin kurbanı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
   Gazimağusa’da, Anıt Çemberi’nde dün sabah 05.00 sıralarında meydana gelen feci trafik kazası sonucu 30 yaşındaki Emrah Bektaş yaşamını yitirdi. Yönetimindeki EM 274 plakalı araç ile aşırı süratli bir şekilde çembere giren Emrah Bektaş, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bordür taşlarına çarptı ardından ise takla atarak yolun soluna doğru savruldu. Kazada, emniyet kemeri bağlı olmayan Emrah Bektaş araçtan fırlayarak ağır yaralı olarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz genç doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Müdahaleler yetersiz kaldı
Polisten alınan bilgiye göre kaza dün sabah saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Yönetimindeki EM 274 plakalı araç ile Palm Beach istikametinden Anıt çemberi’ne doğru süratli ve dikkatsiz bir şekilde seyreden Emrah Bektaş, çembere geldiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek bordur taşlarına çarpıp takla attı ve yolun soluna doğru savrularak, kaldırım üzerimde durdu. Kaza sonucu araçtan savrulan sürücü Emrah Bektaş, ağır yaralanarak ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bektaş burada doktorların tüm uğraşlarına rağmen kurtarılamayarak saat 06.20’de yaşamını yitirdi.
Emniyet kemeri bağlı değildi
   Diyalog muhabirinin polisten elde ettiği bilgilere göre kaza sırasında aşırı süratli olan Bektaş’ın emniyet kemeri de bağlı değildi. Emniyet kemeri bağlı olmaması nedeni ile araçtan savrulan Bektaş’ın iç kanama nedeni ile yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. 
DAÜ’de öğrenim görüyordu
   Şanlıufa doğumlu olan Emrah Bektaş,  ülkemizde, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) öğrenim görüyor, zaman zaman da bulduğu işlerde çalışarak geçimini sağlıyordu. Talihsiz gencin cenazesinin, yapılacak olan otopsinin ardından memleketine gönderilmesi bekleniyor.
Foto: kaza, emrah bektas.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473