banner564

‘Ateşle oynama’

Kıbrıs’ı Rumlara teslim için küresel iklim oluşturulduğunu belirten Bahçeli, yanlış hesap yapanları uyardı:

‘Ateşle oynama’
banner598
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Konya Dedeman Otel'de, milletvekilleri, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyelerinin katıldığı toplantının basına açık bölümünde yaptığı konuşmada, iki gün süren toplantıların son derece verimli ve yararlı olduğunu söyledi.
Konuşmasında Kıbrıs sorunu konusuna da değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kıbrıs’ı Rumlara teslim için küresel iklim oluşturulduğunu, Kıbrıs üzerinde kimsenin hesap yapmaması gerektiğini çünkü bunun “Ateşle oynamak” anlamını taşıdığını söyledi.
Türkiye’de yapılacak referandum öncesi Bahçeli, bir süredir Kıbrıs Konusundaki gelişmelere rağmen sessiz kalmakla suçlanıyordu.

“Ecdat yadigarı feryat etmektedir…”
Bahçeli Konya’daki konuşmasında şöyle dedi:
 “Bir başka alarm zili Kıbrıs’ta çalmaktadır. Bu ecdat yadigarı feryat etmektedir, Rumlara teslimi için küresel iklim oluşturulmaktadır. Hiç kimse yanılıp yenilip Kıbrıs üzerinde hesap yapmamalı, milletimizin şimdilik suskunluğunu yanlışa yormamalıdır. Bize göre, vatan toprakları üzerinden müzakere yapan KKTC heyetinin hangi çevre ve emellere hizmet ettiği bellidir. Kıbrıs’ın sancısı artarken Ege denizi ısınmakta, burnumuzun dibindeki adalar Yunanistan tarafından istila edilmektedir. İki devlet Kardak’ta karşı karşıya gelmiştir. Bu ülke, hain FETÖ’cüleri iade etmeyerek kimlerle kol kola olduğunu göstermektedir. Türk milleti ile hesabı kapanmamış olanlar pusudadır…”

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2017, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473