banner564

Ayfer hemşirenin  boynunda kırık var

Dikkatsiz kiralık araç sürücüsünün çarptığı 112 Acil Servis ambulansı devrildi, içerisindeki 3 sağlık görevlisi yaralandı

Ayfer hemşirenin  boynunda kırık var
banner598

 Onur ULAĞ

Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda dün sabaha karşı, dikkatsiz bir kiralık araç sürücüsünün neden olduğu trafik kazasında üçü 112 Acil Servis elemanı 4 kişi yaralandı. Elde edilen bilgilere göre, MU 022 Z plakalı kiralık araçla Lefkoşa’dan Güzelyurt’a doğru seyreden 19 yaşındaki sürücü Omar Elshargawy, aynı yöne giden 54 yaşındaki Mahmut Hamdi yönetimindeki RHA 3997 plakalı ambulansa çarptı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta savrularak beton korkuluklara vurdu. RHA 3997 plakalı ambulans korkuluklara çarptıktan sonra devrildi.
Kaza sonucu MU 022 Z plakalı aracın sürücüsü Omar Elshargawy, hafif yaralı olarak Cengiz Topel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ambulans sürücüsü Mahmut Hamdi ve ambulans içerisinde yolcu olarak bulunan, Cengiz Elyeli (E-50) ve Ayfer İnik Taşçı (K-35), olaya yerine çağırılan bir başka ambulans ile yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yetkililerden alınan bilgiye göre hayati tehlikeleri olmayan kazazedelerden Ayrıca Ayfer İnik Taşçı isimli hemşirenin kaza sonucu boynu kırıldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.  

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473