banner564

Başı belada

Mağusa’nın Pınarlı köyünde yaşayan 15 yaşındaki kızı, Güzelyurt’un Gemikonağı köyüne götüren ve orada cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen 22 yaşındaki Ahmet Vatanseven tutuklandı

Başı belada
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Ülkemizde son dönemde artış gösteren cinsel suçlara bir yenisi daha eklendi. Gemikonağı sakinlerinden Ahmet Vatanseven adlı 22 yaşındaki şahıs, geçen hafta Gazimağusa’ya bağlı Pınarlı köyünde sakin 15 yaşındaki Ş.S’yi ailesinin izni olmadan Gemikonağı’na götürdü. Olayın ardından küçük kızın babası tarafından polise yapılan şikayet üzerine Ahmet Vatanseven tutuklandı. Polisin yaptığı tahkikat sonucu Ahmet Vatanseven’in Ş.S ile cinsel ilişkiye girdiği belirlendi. Bu gelişmenin ardından Ahmet Vatansever, dün Gazimağusa’da yargıç karşısına çıkarıldı.

Geçen yıl da tecavüze uğradığını iddia etti
Mahkemeye meleseyi aktaran Gecitkale Polis Karakolunda görevli polis memuru Veysel Durmuş, Gemikonağı’nda sakin zanlı Ahmet Vatanseven’ in 19 Temmuz 2014 tarihinde saat 01.30’ da  Pınarlı köyünde sakin 15 yaşındaki Ş.Ş’ yi babasının izni olmaksızın Pınarlı’ dan alıp Gemikonağı’ na götürdüğünü söyledi. Yapılan tahkikat sonucu zanlının 15 yaşındaki Ş.Ş ile cinsel ilişkiye girdiğini tespit ettiklerini anlatan Durmuş, zanlının konu ile ilgili  gönüllü ifade verdiğini belirtti. 

Göçmenköy’de de tecavüze uğradığını söyledi
Müşteki kızın polise verdiği ifadesinde,  2013 yılında Göçmenköy’ de İ.D isimli şahsın kendisine tecavüz ettiğini iddia ettiğini aktaran Durmuş, tahkikatın henüz yeni başladığını  kaydetti.. Zanlının verdiği ifadenin teyit ve tezkipinin yapılacağını anlatan Durmuş, olayın gerçekleştiği çevreden temin edilecek ifadelerin olduğunu dile getirdi. Durmuş zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Zanlının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Hasan Dağlı, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474