banner564

Başı öne eğildi

Evinde, ithali yasak vücut geliştirme ilacı ve uyuşturucu hap bulunan İrfan Onbaşı, ihbar sonucu tutuklandı

Başı öne eğildi
banner598
Çiğdem AYDIN
Lefkoşa Göçmenköy bölgesinde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından İrfan Onbaşı’nın evine düzenlenen operasyonda ithali yasak yüzlerce vücut geliştirme ilacı ve ampulleri ile uyuşturucu madde ve uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı polisteki ilk sorgusunun ardından dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, duruşmada zanlı İrfan Onbaşı’nın evinde önceki gün saat 10.00 ile 12.00 saatleri arasında yapılan aramada ele geçirilen yasa dışı maddeleri açıkladı. 

11 bin 960 adet hap
Polis, 33 adet uyuşturucu hap, 3 gram ağırlığında methamphetamine türü uyuşturucu, 8 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu ve ilaç ve eczacılık yasasına aykırı vücut geliştirmede kullanılan 8 değişik markadan oluşan toplam 11 bin 960 adet hap, 11 değişik markadan oluşan toplam 543 adet ampul şeklinde ilaç bulunduğunu belirtti. 

Hassas terazi de bulundu
Polis ayrıca zanlının evinde uyuşturucu tartmakta kullanılan hassas terazi de bulunduğunu söyledi. Polis, zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını, bulunan maddelerin analiz için laboratuvara gönderildiğini belirterek, sonuçların beklendiğini ifade etti. Polis, yürütülecek soruşturma aşamasında zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474