banner564

Bekar ve işsizdi

Glapsides Plajında denize giren ve kıyıdan 50 metre açılan 40 yaşındaki Veysel Aslan, boğularak can verdi

Bekar ve işsizdi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’nın ünlü plajlarından Glapsides’ten dün saat 16.30 sıralarında gelen haber büyük üzüntü yarattı. Lefkoşa’dan serinlemek amacı ile Gazimağusa’ya giden ve Glapsides Plajında denize giren Veysel Aslan isimli vatandaş, 50 metre açıkta boğularak yaşamını yitirdi. 
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre saat 16.30 sıralarında kıyıdan 50 metre açıkta bulunduğu esnada aniden çırpınmaya başlayan Aslan, vatandaşların da yardımı ile kıyıya çıkarıldı. Olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Aslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama geri döndürülemeyerek henüz 40 yaşında hayata veda etti.

Sara krizi geçirdiği iddia ediliyor
Görgü tanıklarının iddialarına göre sara hastası olan Aslan, denizde geçirerek su yutması sonucu hayatını kaybetti. Aslan’ın kesin ölüm nedeninin bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılacak olan otopsinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bugün toprağa verilecek
Henüz 40 yaşında hayata veda eden, bekar ve işsiz olduğu öğrenilen Aslan, Lefkoşa’nın Küçükkaymaklı bölgesinde ikamet ediyordu. Aslan’ın bugün sabah yapılacak olan otopsinin ardından Lefkoşa’da öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 09:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mercan Mercan
Mercan Mercan - 8 yıl Önce

Merhabalar... İyi çalışmalar...Nacizane bir eleştirim olacak... Artık gazetede haber yapıldı manşetten verildi fakat başka haberlere de başlık atarken en azından böyle hassas haberler için dikkatli olunmasını rica ediyorum...bu haberle Yazdıklarınızın bir kısmı doğru fakat gazetenize yarım sayfa büyüklüğünde manşet olarak BEKAR ve İŞSİZDİ vurgunuz ailemizi derinden üzmüştür.. Ailemize birçok telefon intihar olabilir mi sorusunu sormuştur.. Çünkü başlıkta vurgulanan, bazı okuyucuyu bu düşünceye itmiştir... Denizde geçirdiği epilepsi nöbeti sırasında su yutmaya bağlı boğulma olmuştur...Veysel abimiz geniş bir aileye sahip, ailesi tarafından çok sevilen ve gözü gibi bakılan,çalışkan, bu topraklarda doğup büyümüş kök salmış iyi ve çalışkan bir evladımızdır.. Devletten fiziksel engelli olmasından dolayı maaş almasına rağmen 20 yıldır da çalışmaktaydı... Lütfen bu gibi haberler yazarken özellikle BAŞLIK atarken dikkat etmenizi önemle rica ederiz... Ayrıca cenazemizi bugün defnettik...Teşekkürler...

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473