banner564

‘Beni o istedi’

Evine misafir olarak gittiği kadının yüzüne yumruk atıp, elbiselerini çıkardıktan sonra tecavüz girişiminde bulunmakla suçlanan Nevzat Korkmaz, iddiaların tam tersini savundu:

‘Beni o istedi’
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne Kaza Mahkemesi’nde dün duyanları hayretler bırakan ilginç bir dava görüldü. Mahkemeye aktarılan olgulara göre, Nevzat Korkmaz isimli zanlı, evine misafir olarak gittiği kadının yüzüne yumruk atıp, elbiselerini çıkardıktan sonra tecavüz girişiminde bulundu. Ancak mahkemede söz hakkı tanınan zanlı Korkmaz, iddiaların tam tersini savunarak, “4 saat birlikte alkol aldık. Ondan sonra o bana saldırdı. Ben de kendimi korudum” dedi.
Hakkında üç ayrı suçtan soruşturma başlatılan zanlı, C.K’nin arkadaşının sevgilisi olduğunu, kendisi ile birlikte olmak istediği için darp ettiğini öne sürdü.

Zorla elbiselerini çıkardı…
Lapta’da önceki gün meydana gelen tecavüze teşebbüs olayı ile ilgili gözaltına alınan zanlı Nevzat Korkmaz dün tutuklama talebi ile duruşmaya çıkarıldı. Olayla ilgili iddiaları aktaran polis, zanlının 29 Haziran saat 23.00 sıralarında evine misafir olarak gittiği C.K isimli kadının saçlarını çekip, yüzüne yumruk atıp darp ettikten sonra, zorla elbiselerini çıkarıp tecavüze teşebbüs ettiğini, o sırada, C.K’nin bağırıp yardım istemesi üzerine arkadaşları tarafından kurtarıldığını söyledi. 

“Kendisi ile olmam için beni zorladı…”
Polis, şikâyet üzerine zanlının gözaltına alındığını, hakkında “tecavüze teşebbüs, kadınlara karşı şiddet ve ciddi darp” suçlarından soruşturma başlatıldığını belirtti. Polis, zanlının soruşturma amaçlı 2 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verirken, mahkemeden söz hakkı alan zanlı “C.K arkadaşımın kız arkadaşıdır. Beni evine çağırdı,4 saat beraber içki içtik. Daha sonra elimi tuttu ve kendisi ile olmam için beni zorladı. Bu nedenle ben de onu darp ettim” şeklinde ilginç iddialarda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2015, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473