banner564

Bereketi kutladılar

‘Toprak Ana Günü’ seçime katılan parti adaylarını Mehmetçik’te bir araya getirdi

Bereketi kutladılar
banner598
Osman ZORLU
İskele’ye bağlu Mehmetçik’te kurulan Cittaslow Açık Pazar, dün siyasetçilerin akınına uğradı. Organik ve doğal ürünlerin satıldığı pazara gösterilen ilgi esnafın da yüzünü güldürüyor. Cittaslow Açık Pazar’ın dünkü konukları arasında Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) milletvekili adayları da vardı. Halkla sohbet eden, parti programlarını anlatan vekil adayları, alış veriş yaparak esnafa da katkıda bulundu.
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş da dün Mehmetçik’te pazarda alışveriş yapan siyasilerin arasında yer aldı. Esnaf ve vatandaşlar sohbet eden bol bol fotoğraf çektiren Denktaş, seçimlere yönelik açıklamalarda da bulundu. Serdar Denktaş’a eşlik eden DP Milletvekili adayları da hem alışveriş yaptı hem de seçime yönelik broşür dağıttı.

Toprak Ana Günü kutlandı
Cittaslow Açık Pazar’da dün Toprak Ana Günü de kutlandı
Dünyada Toprak Ana Günü her yıl Aralık ayında kutlanıyor. Toprağın bereketini kutlamak için düzenlenen "Toprak Ana Günü", Slow Food felsefesine inanan herkesi , köy kadın derneklerini ve yerel otoriteleri bir araya getirerek sürdürülebilir bir gıda sisteminin öneminin altını çiziyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473