banner564

Beş çocuğa bakıyorum

Yurtdışından 5 gram uyuşturucu getirttiği Suriye uyruklu Omar ile birlikte mahkemeye çıkarılan Mustafa Z, af diledi:

Beş çocuğa bakıyorum
banner598
Kuzey Kıbrıs’a, Ercan Havalimanı’ndan giriş yapan ve dedektör köpeğin tepki vermesi sonucu üzerinde arama yapılan Suriye uyruklu Omar A’nın tasarrufunda 5 gram hintkeneviri bulundu.
Polisin sorgusu sonucu zanlının uyuşturucu maddeyi Mustafa Z’ye getirdiğini itiraf ettiği öğrenildi.
Ercan Havalimanı’nda gözaltına alınan zanlı Omar A. ile evinde uyuşturucu bulunarak gözaltına alınan Mustafa Z. dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada her iki zanlının da suçlarını kabul ettiği açıklandı.
Polis, 3 Mart tarihinde Kuzey Kıbrıs’a giriş yapan zanlı Omar A.’nın üzerinde narkotik detektör köpeği Cindy’nin tepki vermesi sonucu arama yapıldığını, yapılan aramada 5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 

İkisi de suçunu kabul etti
Polis, zanlının verdiği ifadede uyuşturucu maddeyi Mustafa Z’ye getirdiğini itiraf etmesi üzerine, tespit edilen zanlının evinde arama yapıldığını belirtti. Polis, zanlının evinde 100 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirterek, her iki zanlının da suçlarını kabul edip gönüllü ifade verdiğini ve vermiş oldukları gönüllü ifadelerinin araştırılacağını söyledi. 
Polis, yürütülecek soruşturma süresince zanlıların polis gözetiminde kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlıların iki gün süre ile tutuklu kalmalarına karar verirken, söz hakkı alan zanlı Mustafa Z. pişmanlık duyduğunu, bakmakla yükümlü olduğu 5 çocuğu ve çalışmak zorunda olduğunu söyleyerek af diledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474