banner564

Beyin kanaması geçirdi

Şağ şeride geçerek karşıdan gelen araçla yüz yüze çarpışan Mehmet Koç yaşam savaşı veriyor

Beyin kanaması geçirdi
banner598
Zorkun TAŞER
Değirmenlik dağ yolundan, Girne’ye doğru kiralık araç ile seyreden Mehmet Koç, virajı alamayınca karşı şeride geçti, o sırada ters istikametten gelen Mehmet Kılıç yönetimindeki araç ile yüz yüze çarpıştı. Anayolun savaş alanına döndüğü kazada, ikisi ağır 4 kişi yaralandı.
Kaza sonrasında MS 230 plakalı araç sürücüsü Mehmet Kılıç’ın omur iliği kırıldı, yanında yolcu olarak bulunan Şeref Uygun ise hafif şekilde yaralandı.
ZKE 537 plakalı kiralık araç sürücüsü Mehmet Koç ise yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor.
Beyin kanaması geçiren Kılıç, Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tutuluyor. Kılıç’ın yanında yolcu olarak bulunan Ayşe Nur Ak’ın da sağ kolu, sol bacağı ve boyun kemiği kırık şekilde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti
Polisten alınan bilgiye göre kaza, dün saat 15.20 sularında Girne-Değirmenlik Anayolu’nun 15 ile 16’ıncı Kilometreleri arasında Arapköy yakınlarında meydana geldi. Kaza, Girne istikametine giden Mehmet Koç (E-28) yönetimindeki ZKE 537 plakalı kiralık aracın sağa meyilli yolda direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun sağ tarafına geçerek Mehmet Kılıç (E-28) yönetimindeki MS 230 plaklı salon araçla yüz yüze çarpması sonucu meydana geldi.
Kazada, beyin kanaması geçiren kiralik araç sürücüsü Mehmet Koç ile boyun, sağ kol ve sağ bacağı kırılan yolcu Ayşenur Ak (K-24) Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Her ikisinin de durumu kritik
Kaza sonrası her iki araçta tanınmaz hale gelirken, olay yerine gelen ambulans ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ZKE 537 plakalı araç sürücüsü Mehmet Koç, yanında yolcu olarak bulunan Ayşe Nur Ak’ın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
Kazada ağır yaralanan Mehmet Koç’un, beyin kanaması geçirdiği ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Yanında yolcu olarak bulunan Ayşe Nur Ak’ın ise, sağ kolu, sol bacağı ve boynu kırılırken, Ak’ın da durumunun ağır olduğu edindiğimiz bilgiler arasında.

Kılıç ve Uygun’un hayati tehlikesi yok
MS 230 plakalı araç sürücüsü Mehmet Kılıç’ın da bel kemiği kırıldı, yanında yolcu olarak bulunan Şeref Uygun’un ise kazayı ufak tefek yaralarla atlattı.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2014, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474