banner564

Birinci öncelik sağlık

Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan Bakan Sucuoğlu, hizmetlerin aksamaması için çalışmaların kesintisiz sürdüğünü belirtti

Birinci öncelik sağlık
banner598
Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ni ve Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Gazimağusa Şubesi’ni ziyaret etti.
Gazimağusa Devlet Hastanesi başhekimi, başhekim yardımcıları, başhemşire, hastane amirleri ve doktorlarla bir araya gelen Sucuoğlu, bakanlık çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Sucuoğlu, hastanenin ardından Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Gazimağusa Şubesi’ni ziyaret ederek, şubenin sorun ve eksiklikleri hakkında bilgi aldı.
Yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bakanı Sucuoğlu, Gazimağusa Hastanesi ziyaretinde yaptığı konuşmada, hasta yoğunluğunun her geçen gün arttığını ifade ederek, hizmetlerin aksamaması için çalışmaların kesintisiz sürdüğünü belirtti.

Sucuoğlu, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nin internet sitesinin 27 Mart’tan itibaren hizmete girdiğini, 5-6 gün içinde sitenin bin 534 defa ziyaret edildiğini, 161 kişinin de site aracılığıyla poliklinik için randevu aldığını söyledi.

Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi personeliyle görüştü
Sağlık Bakanı Sucuoğlu, Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi’ni ziyarette yaptığı konuşmada, halk sağlığı konusuna bakanlık olarak büyük önem verdiklerini söyledi. Sucuoğlu, denetimlerin sürekli olarak devam ettiğini, hatalı bulunun işletmelere de ceza kesildiğini vurguladı.
Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Gaizmağusa Şubesi’nin Mağusa ve Karpaz bölgesinde gece-gündüz mesai yaptığını söyleyen Sucuoğlu, çalışanların yoğun, yorucu ve zahmetli bir görev yürüttüklerini de dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473