banner564

“Birlikte gezeceğiz”

Geroni Bisiklet Kampanyası’ndan hediye kazanan Zühre Öztürk’ün sevincine, küçük torunu Sevgi de ortak oldu

“Birlikte gezeceğiz”
banner598
   DİYALOG gazetesinin düzenlediği ve dün 7’nci çekilişi gerçekleştirilen ‘Geroni Bisiklet Kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Okurlardan büyük kabul gören kampanyada bisiklet kazanan onlarca talihli Diyalog Gazetesi’ne gelerek hediyelerini aldı. Talihlilerden birisi olan  Geroni Bisiklet Kampanyası’ndan hediye kazanan Zühre Öztürk’ün, sevincine küçük torunu Sevgi de ortak oldu. Küçük Sevgi, ninesinin kazandığı bisikletle birlikte gezeceklerini söyleyerek, Diyalog’un küçükler için de hediye vermesini istedi.
Geroni Bisiklet 7’nci kampanyanın 10 yeni talihlisi dün Noter Ahmet Çakıcı’nın huzurunda yapılan çekilişle belirlendi ve isimler şu şekilde belirlendi.

GERONİ 7. BİSİKLET KAMPANYASI TALİHLİLERİ

EDA ARABACI – LEFKE
HASAN ARSLAN – DOĞANCI
BEHİYE ONAÇ – GİRNE
MAHMUT BAKAR – GÜZELYURT
AHMET ASKEROĞLU – DOĞANCI
EGE KARANFİL – YENİKENT
ÖZDEM ALTINKAYA – GÜZELYURT
MEHMET GİGİK – DOĞANCI
AHMET DÖNER – LEFKOŞA
ABİT ÇINAR – GÜZELYURT

Bisikletlerini aldılar
“Diyalog Eski Kıbrıs’ı Geri Getiriyor” sloganıyla sürdürülen kampanyanın önceki çekilişlerinde son model Geroni bisiklet kazanan talihliler de Diyalog Medya Grubu’nun Lefkoşa Sanayi Bölgesi’ndeki merkezine gelerek hediyelerini aldı. 

Sekizinci kampanyanın çekilişi haftaya Çarşamba
Öte yandan, Geroni bisiklet kampanyasının yedinci çekilişi önümüzdeki hafta (3 Eylül) Çarşamba günü gerçekleştirilecek ve yeni talihliler 4 Eylül Perşembe günü gazeteniz Diyalog’ta yayınlanacak. 

Hediyeleri onları bekliyor
7’nci çekilişte bisiklet kazanan talihliler bugünden itibaren Diyalog Gazetesi’ne kimlikleriyle birlikte gelerek hediyelerini alabilirler.

Nasıl katılacaksınız?
Kampanyaya katılmak için sadece 7 kupon biriktirmeniz yeterli. Biriktirilen kuponları gazete bayiniz aracılığıyla Diyalog’a ulaştırmak suretiyle çekilişe katılma şansını elde ediyorsunuz. Diyalog her hafta 10 okuruna, Noter Ahmet Çakıcı huzurunda yapılan çekilişle bisiklet hediye ediyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2014, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474