banner564

Bisiklet talihlileri belli oldu

Asuman öğretmen de Diyalog okudu, bisiklet kazandı

Bisiklet talihlileri belli oldu
banner598
   DİYALOG gazetesinin düzenlediği ‘Geroni Bisiklet Kampanyası’nın talihlilerinden biri de ülkemizin tanınan ve sevilen öğretmenlerinden Asuman Bolkan oldu. Asuman öğretmen, Diyalog’a uğrayarak bisikletini aldıktan sonra memnuniyetini dile getirdi.
   Diyalog gazetesini severek okuduğunu dile getiren Asuman Bolkan “içeriği zengin bir gazete okuyorum, ayrıca hediye kampanyalarından yararlanıyorum” dedi. Bolkan, bisiklet kazandığı için de mutlu olduğunu söyledi.
   Bu arada, Geroni Bisiklet 5’inci kampanyanın 10 yeni talihlisi dün Noter Ahmet Çakıcı’nın huzurunda yapılan çekilişle belirlendi.
   7’inci kampanyanın ikinci kuponu da bugün yayınlandı. Dün gazete bulamayan ve ilk kuponu alamayanlar için, önümüzdeki Çarşamba günü yedek kupon verilecek. Kampanyaya katılmak için sadece 7 kupon biriktirmeniz yeterli. Biriktirilen kuponları gazete bayiniz aracılığıyla Diyalog’a ulaştırmak suretiyle çekilişe katılma şansını elde ediyorsunuz. Diyalog her hafta 10 okuruna, Noter Ahmet Çakıcı huzurunda yapılan çekilişle bisiklet hediye ediyor.

5.Kampanyanın talihlileri

İZZET KÖROĞLU – LEFKOŞA
ZEHRA GÜVEN – GEÇİTKALE
MÜRÜDE KIZILKARA – KARŞIYAKA
MEHMET BEŞOĞLU – AKDOĞAN
HÜSEYİN MİRALAY – GAZİKÖY
HÜLYA KIRDAĞ – LEFKOŞA
İREM GENÇ – MAĞUSA
HALİDE YONUCU – GEÇİTKALE
NALAN KARINCA – ÇAMLIBEL
MUSTAFA ÇAVUŞ - GEÇİTKALE

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 09:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

O zaman ne yapacaksın 5 para etmez devletleri ab üyesi yaparken TC yi kapıda bekletmeyecen palikaryayi her türlü durzulugu yaparken ab ye alıp aklın sıra Kktc yi ambargolarla vs bogmaya çalışıp palikarya uşağı haline getirmeye calismiycan 7 düvel boğamadınız Türkü de şimdi mi boğabileceksiniz yAllah başka kapıya yetirmediler ve dahi yedirmezler

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473