banner564

Boğazını sıktı yere savurdu

Voleybol topuna vurduğu gerekçesiyle Beden öğretmeni Ümit Tarsus tarafından ciddi şekilde darp edilen öğrencinin ailesi şikayet etti polis tutukladı

Boğazını sıktı yere savurdu
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da bulunan Alasya İlkokulu’nda dün tüm bölgede tepki çeken bir olay yaşandı. İsminin baş harfleri K.K olan 12 yaşındaki ilkokul 5’inci sınıf öğrencisinin, teneffüs saatinde okulun bahçesinde voleybol topuna vurmasının ardından, beden eğitimi öğretmeni Ümit Tarsus tarafından ciddi şekilde darp edildi ileri sürüldü.
Küçük çocuğun boğazını iki eliyle sıkıca sıkarak yere savuran öğretmenin hızını alamayarak yere düşen çocuğu defalarca tekme attığı iddia edildi.
Tüm öğrencilerin gözü önünde gerçekleştiği ifade edilen olayı okulun güvenlik kameraları da an be an kaydetti.
Minik öğrencinin ailesinin şikayeti üzerine dayakçı öğretmen Ümit Tarsus, Gazimağusa  Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Ekipleri tarafından gözaltına alındı. Dayakçı öğretmenin bugün tutukluluk istemi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi Yargıç huzuruna çıkarılması bekleniyor.

Süreyya Kaleci: Topa vurdu diye darp etti
Diyalog muhabirine konuşan minik öğrencinin annesi Süreyya Kaleci, oğullarının, teneffüs saati sırasında voleybol oynayan arkadaşlarından önüne düşen topa vurmasının hemen ardından, okulda bulunan beden eğitimi öğretmeni tarafından ciddi şekilde darp edildiğini ileri sürdü. 
Ümit Tarsus isimli öğretmenin çocuğun arkasından yaklaşarak iki eliyle sıkı sıkı boğazını sıktığını ve çocuğunu yere savurduğunu anlatan Kaleci, öğretmenin yere düşen çocuğu tekmelemeye devam ettiğini söyledi. 

Oğlumuzla yetinmedi
Adı edilen öğretmenin oğullarını dövdükten sonra başka bir öğrenciyi de hızlı bir şekilde iterek darp ettiğini belirten Kaleci, başka bir çocuğa da dönerek “bunu dövdüm sizi de feci döverim” diyerek tehdit ettiğini iddia etti. Oğullarının hastaneye kaldırıldığını ve burada ayakları ile boğazında ciddi darp izlerinin tespit edildiğini anlatan Kaleci, doktorlar tarafından idrar örneğinin alınarak böbreklerinde her hangi bir sorun olup olmadığının kontrol edildiğini ancak sonuçların temiz çıktığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2017, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474