banner564

Bölge gençlerine katkı

LAÜ TV, lise öğrencilerine staj imkanı sunuyor

Bölge gençlerine katkı
banner598
    Lefke Avrupa Üniversitesi Televizyonu (LAÜ TV) bölgede gerçekleştirilen etkinlik ve festivallere koyduğu katkılara ek olarak, yine bölgede bulunan liselerde öğrenim gören  öğrencilere  staj yapma imkanı da sunmaya başladı.
   2011 yılında yayın hayatına başlayan LAÜ TV, son teknoloji ile donatılmış stüdyoları ve uzman kadrosu ile teknik liselerde okuyan ya da televizyonculuğa meraklı öğrencilere staj imkanı sunarak, onlara konuyla ilgili beceriler kazandırıyor. Stajyerler, televizyon programı hazırlama, yayın otomasyonu, canlı yayında televizyonculuk, televizyon programı oluşturmada kullanılan programlar, bir televizyon kanalının çalışma prensibi ve bunun gibi daha bir çok konuda verilen teorik bilgileri LAÜ TV’nin modern TV stüdyolarında pratiğe dönüştürerek staj süresince edindikleri bilgileri kalıcı kılıyorlar. Böylelikle LAÜ TV’de staj yapan öğrenciler televizyonculuk sektörüne bir adım önde başlama şansını yakalıyorlar.
   Üniversitenin dışa açılan yüzü olan LAÜ TV tüm bölgeden karasal yayın ağı ile ve ayrıca internet üzerinden de izlenebiliyor. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2014, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474