banner564

Bölgeye yatırım yok

İskele, Pamuklu, Bafra, Yeşilköy ve Sipahi köylerini ziyaret eden YDP heyeti, hükümetin icraatlarını eleştirdi

Bölgeye yatırım yok
banner598
Yeni Doğuş Partisi (YDP) İskele, Pamuklu, Bafra, Yeşilköy ve Sipahi köylerini ziyaret etti.
Yapılan açıklamaya göre, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı başkanlığındaki YDP heyeti gerçekleştirdiği ziyaretlerde, halkın sorunlarını dinleyip bölge ile ilgili projelerini anlattı.
YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, Sipahi köyünde yaptığı konuşmada hükümeti eleştirerek, bölgenin makus talihini değiştirecek tek partinin YDP olduğunu savundu. 
Az gelişmişliğin kader olmadığını ifade eden Arıklı, Hükümetin, Anavatan Türkiye’den gelen suyu toprak ile buluşturma konusuna en küçük bir çalışma bile yapmadığını; ‘Türkiye proje hazırlasın biz uygularız” dediğini iddia ederek, “iyi de, siz Hükümet olarak ne iş yapıyorsunuz? Sadece maaş ödemekle Hükümet mi olunur?” dedi.
“Sürekli zam yaparak bütçeyi denkleştirmeye çalışan Hükümetin taahütlerini yerine getirmediği için Türkiye tarafından da artık istenmediğini” ileri süren Arıklı, bunun kanıtı olarak Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ın Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyarette önceden ayarlanmış randevusunun Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş tarafından iptal edilmesini gösterdi.
YDP Genel Başkan Yardımcısı Sunalp Sencer ise, politikacıların bu bölgeye bilerek yatırım yapmadığını, insanları mağdur ve muhtaç durumda bırakıp kendilerinin el ve insafına mahkum ettiklerini savundu.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2017, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474