banner564

Bonzai dehşeti

Arkadaşlarından aldığı uyuşturuculu sigarayı içtikten sonra fenalaşan 23 yaşındaki Ali Aksoy, yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor

Bonzai dehşeti
banner598
Zorkun TAŞER
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Alayköy’de önceki gün gerçekleşen olay, ülkede her geçen gün artan uyuşturucu kullanımında gelinen noktayı ve tehlikeyi gözler önüne serdi.
Olay, 23 yaşındaki Ali Aksoy isimli gencin arkadaşları Ömür Ağırman ile Seçkin Yurdaaşık’tan aldığı sigarayı içtikten sonra fenalaşmasıyla oldu. Sigarayı içtikten sonra kendinden geçen Ali Aksoy, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede gerekli tetkikleri yapılan ve bilinci kapalı olan Ali Aksoy, yoğun bakıma alındı. Hayati tehlikesi bulunan Aksoy’un centetik cannabionid (Bonzai) içtiği tespit edildi. 

Sigarayı verenler tutuklandı
Ali Aksoy’a uyuşturuculu sigara verdikleri ileri sürülen Ömür Ağırman ile Seçkin Yurdaaşık polis tarafından kısa sürede tespit edilerek gözaltına alındı. Zanlılar dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Polis, önceki gece saat 21.00 sıralarında Alayköy’de sakin Ali Aksoy’un rahatsızlanarak Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırılıp yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığını söyledi. 

“Aksoy’un hayati tehlikesi var...”
Aksoy’un hayati tehlikesinin bulunduğunu kaydeden polis, konunun kendilerine bildirilmesi üzerine hastaneye gittiklerini, Aksoy’un ailesinden yapılan soruşturmada zanlılar Ömür Ağırman ile Yurdaaşık’ın Ali Aksoy’a içinde uyuşturucu bulunan sigara verdiklerini tespit etiklerini söyledi. 
Polis, tespitin ardından zanlı Ağırman ile zanlı Yurdaaşık’ın gözaltına alındığını belirterek, zanlı Ağırman’ın üzerinde yapılan aramada içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet ucu yanık sigara bulunduğunu ifade etti. 

İki zanlı da suçunu kabul etti
Her iki zanlının da gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler olduğunu ve Ali Aksoy’un hayati tehlikesini devam ettiğini, halen yoğun bakımda olduğunu belirterek zanlıların 2’şer gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme, zanlıların 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473