banner564

Bu defa polis  kardeşi oldu

Farklı kimliklere bürünüp ülke genelin bir çok kişi kandırıp parasını alan Erdi Konyalıoğlu, yine rahat durmadı

Bu defa polis  kardeşi oldu
banner598

 Suna ERDEN

Farklı kimliklere bürünüp insanları kandırarak paralarını aldığı gerekçesiyle onlarca kez tutuklanan ve dolandırıcılık suçlarından sabıkası bulunan Erdi Konyalıoğlu, bu kez de polis kardeşi olduğunu söyleyerek yoldan çevirdiği bir şahıstan 200 TL para aldı. 
Zanlı yapılan şikâyet üzerine gözaltına alınırken dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yapan polis, Konyalıoğlu’nun 9 Nisan 2018 tarihinde saat 16.00 sıralarında Gazimağusa-Lefkoşa Anayolu Moda Döşeme Evi isimli işyeri civarında yolda giden Behçet Duran'ın kullanımında bulunan PV 220 plakalı aracını el kol işareti yaparak durdurup, “Salih polisin kardeşiyim. Arabamın benzini bitti. 
Havaalanından karım ile kızımı alacağım "deyip inandırarak 200 TL nakit parayı sahtekârlıkla aldığını söyledi. Polis, olayın polisin bilgisine 10 Nisan tarihinde gelmesi üzerine zanlı Erdi Konyalıoğlu'nun mahkeme emri gereği tutuklandığını ve aleyhinde soruşturma başlatıldığını kaydetti. Polis, zanlının vermiş olduğu ifadesinde almış olduğu parayı bet ofiste harcadığına dair beyanda bulunduğunu belirterek, ayrıca olay günü zanlının kullanımında bulunan aracın çalıntı olabileceğini düşündüklerini açıkladı. Polis, bu yönde de araştırma yapılacağını belirterek, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
Zanlı Konyalıoğlu parayı borç aldığını, ödediğini ve suçsuz olduğu iddiasında bulunurken, mahkeme zanlının 1 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474