banner564

“Bu gidişata dur diyeceğiz”

Erhürman, UBP-DP Hükümeti’nin ülkede yarattığı tahribatı anlattı ve gençlerden destek istedi:

“Bu gidişata  dur diyeceğiz”
banner598
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, “memlekette rüşvet normal bir prosedür haline gelmişken, yolsuzluk, adaletsizlik, hukuksuzluk almış başını gitmişken, endişe ediyorum ki böyle şeylerle karşı karşıya kalan gençler ülkeden göç etmeyi düşünecekler. İşte bu bizim için çok kötü olacak. Biz danışmanlık hizmeti de veren, proje hazırlanmasına yardım eden ve fonlardan faydalanılması konusunda yol gösteren, gençleri güçlerini birleştirerek girişim yapmaya, üretmeye teşvik eden gençlik merkezleri yaratacağız. Gençlerimize sarılacağız, geleceği birlikte kuracağız” dedi. 
Lefkoşa’da gençlerle buluşan Erhürman konuşmasında UBP-DP Hükümeti’nin ülkede yarattığı tahribatın boyutlarını da anlatarak bu gidişata dur demek için gençlerden tam yetki istedi. Yaklaşık üç saat süren toplantıda gençlere sorularını sorma fırsatı yaratılırken, CTP’nin gençlere ve ülkeye yönelik yeni dönem politikaları hakkında bilgi verildi. Gençlerin bu ülkede girişim yapmasının önünün açılacağının sözünü veren Erhürman, sıfır faizli, uzun vadeli krediler vereceklerini söyledi.
Erhürman bu seçimin çok kritik bir seçim olduğunu söyleyerek, 20 aydır iktidarda olan UBP-DP ortaklığıyla ilgili çok ciddi iddialar ileri sürdüklerini, bu iddiaların doğruluğunun mahkeme kararlarıyla tescillendiğini, başka ülkelerde bu tip durumlarda hükümetlerin istifa ettiğini ve bu hukuksuzlukları yapanların tekrar aday olmadıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2018, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474