banner564

Bu kadar ayrılık yeter!

2003’te Güzelyurt’ta yaralama suçu işleyen ve ardından ülkeden kaçan Adnan Konuğuş, 14 yıl sonra polisi arayarak geri döneceğini söyledi

Bu kadar ayrılık yeter!
banner598

Çiğdem AYDIN

Güzelyurt’ta yaralama suçu işleyen ve askıda davaları varken yasa dışı yollardan ülkeden kaçan Adnan Konuğuş 14 yıl sonra geri geldi. Girne Turizm Limanı’ndan giriş yaparken yakalanan zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlının geleceğini polise bildirdiği ve polisin giriş yaparken zanlıyı teslim aldığı belirtildi
Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlının 2003 yılı Mayıs ayında Girne Turizm Limanı’ndan kayıt yaptırmadan çıkış yaptığını, 25 Eylül 2017 tarihinde yine aynı limandan giriş yapmak isterken yakalandığını söyledi. 

30 bin liralık kefaletle serbest kaldı
Zanlının Güzelyurt’ta meydana gelen yaralama suçundan dolayı aranan şahıs olduğunu belirten polis, zanlı hakkında bu suçtan dolayı askıda olan davalar olduğunu dile getirdi. Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, teminata bağlanmasını talep etti.
Polisin ardından söz alan zanlı avukatı ise müvekkilinin giriş yapacağını polise bildirdiğini ifade etti. Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlının yurt dışına çıkış yasağı, 5 bin TL nakit teminat yatırması ve bir kefilin 25 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2017, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473