banner564

Bu kampanya kazandırıyor

Noter Ahmet Çakıcı tarafından yapılan çekilişte ASUS tablet kazanan 10 talihli Diyalog okuru belirlendi

Bu kampanya kazandırıyor
banner598
Diyalog gazetesinin, her hafta daha fazla katılımla gerçekleştirilen ASUS Tablet kampanyasının üçüncü çekilişi dün Noter Ahmet Çakıcı huzurunda gerçekleştirildi.
Diyalog Gazetesi’nin okurlarından gelen yoğun talebi dikkate alarak düzenlediği her hafta 10 okuruna ASUS tablet kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.
Diyalog Gazetesi’nin düzenlediği tablet kampanyasının önceki çekilişlerinde hediye kazanan talihliler hediyelerini aldı. Hem zengin içerikli bir gazete okuduklarını hem de en son teknoloji ürünü hediye kazandıklarını ifade eden okurlar,  Diyalog’un gerek iç, gerekse Türkiye ve dünya sayfalarında oldukça doyurucu haber verdiğini, tarafsız bir çizgide olması nedeniyle de çok beğendiklerini vurguladı.
Noter Ahmet Çakıcı huzurunda dün yapılan çekilişte ASUS tablet kazanan okurların isimleri şu şekilde açıklandı:

ASUS 3. KAMPANYA KAZANANLAR LİSTESİ

1- Tuncay FESA – Y.BOSTANCI
2- Mustafa DOLMACI – LAPTA
3- Mehmet ÖZTUNÇ – A.BOSTANCI
4- Ali TAŞER – GÖNYELİ
5- Ayhan GİGİK – DOĞANCI
6- Açelya ÖZYİĞİT – SERHATKÖY
7- Mehmet TARKAN – BOĞAZKÖY
8- Züriye DAVULCU – LEFKOŞA
9- Hasan ÖZARI – G.MAĞUSA
10- Nazan GÜRDAL - GÜZELYURT

Dördüncü çekiliş haftaya
Diyalog Gazetesi’nin okurlarından büyük kabul gören ve yoğun katılımla devam eden ASUS tablet kampanyasının dördüncü çekilişi 30 Ekim Perşembe günü Noter Ahmet Çakıcı huzurunda gerçekleşecek ve 31 Ekim Cuma günü gazeteniz Diyalog’ta açıklanacak.

Talihliler hediyelerini Pazartesi alabilir
ASUS tablet kampanyasının üçüncü çekilişinde isimleri açıklanan talihli okurlar, 27 Ekim Pazartesi gününden itibaren kimlikleriyle birlikte, mesai saatleri içerisinde Diyalog Medya Grubuna gelerek hediyelerini alabilirler. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2014, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474