banner564

Bu sefer ihbar yaktı

Geçen yıl mahkemede, dünyaya geliş amacının ve misyonunun hintkeneviri türü uyuşturucu maddeyi yaymak olduğunu söyleyen Kemal Ulutaş yine tutuklandı

Bu sefer ihbar yaktı
banner598
Uyuşturucu tasarrufundan sık sık mahkeme huzuruna çıkarılan ve yaptığı açıklamalarla gündem olan Kemal Ulutaş aynı suçtan yine tutuklandı. Geçtiğimiz yıl uyuşturucu suçundan tutuklanan Ulutaş mahkemede, dünyaya geliş amacının ve misyonunun hintkeneviri türü uyuşturucu maddeyi yaymak olduğunu söylemişti.
Narkotiğe gelen ihbar üzerine Ulutaş’ın Alayköy’de babasına ait olan evde yapılan aramada 2 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildi. Polise çağrılan zanlı avukatıyla birlikte giderek teslim oldu. Gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yapan polis, zanlı Kemal Ulutaş’ın babasına ait evde 8 Kasım tarihinde yapılan aramada 2 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 

Bugün yeniden mahkemede
Polis, ayrıca 2 adet içerisinde madde olan sarma sigara ile üzerinde uyuşturucu kalıntısı olan öğütücü bulunduğunu belirtti. Polis, zanlıya haber verilerek polise celp edildiğini, bunun üzerine zanlının üzerine avukatı ile birlikte polise gelerek teslim olduğunu aktardı. Polis, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın henüz yeni başladığını belirterek bir gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473