banner564

Bük ve Kurt gafil avlandı

Dereboyu’ndaki bir otoparkta uyuşturucu hap alışverişi yapan iki genç, narkotiği karşılarında görünce kaçmaya çalıştı ama başarılı olamadı

Bük ve Kurt  gafil avlandı
banner598

Başkent Lefkoşa’nın Dereboyu bölgesindeki bir araç park yerinde uyuşturucu alışverişi yapan iki genç, Narkotik ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Suçüstü yakalanan Uğurcan Bük ile Ziya Kurt isimli iki zanlı, polisi görünce büyük bir panik yaşayarak, ellerindeki uyuşturucu dolu sakız kutusunu yere atarak kaçmaya çalışmak istedi ama bunu başaramadı.

Polis tarafından yakalanan zanlılar tutuklama talebi ile dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlılar Uğurcan Bük ve Ziya Kurt’un 12 Şubat 2016 tarihinde, saat 16.45’te alınan bir ihbar üzerine Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan bir oto parkta gerçekleştirilen operasyon sonucu uyuşturucu alış verişi yaptıkları esnada tutuklandıklarını söyledi. 

Haplar emare olarak alındı
Polis, zanlı Bük’ün polisi görmesi üzerine tasarrufunda bulunan sakız paketi içerisinde saklı 50 adet uyuşturucu hapı yere attığını ve zanlı Kurt ile kaçmaya çalışırken güç kullanılarak yakalandıklarını belirtti. Polis, uyuşturucu hapların emare olarak alındığını, tahlile gönderileceğini,  soruşturmanın yeni başladığını belirterek zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti. Mahkeme haklarında soruşturma başlatılan zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmalarına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2016, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473