banner564

Bunun adı ‘kader’ değil

Kaya yüklü kamyonun şoförü, Geçitköy virajını alamayınca yolun sağına geçerek karşı istikametten gelen van aracı biçti; 48 yaşındaki Kamil Göktepe hayatını kaybetti

Bunun adı ‘kader’ değil
banner598
Yaşar SUVAT
Çamlıbel-Girne anayolunda dün meydana gelen feci trafik kazasında, hiçbir hatası olmayan evli ve 2 çocuk babası 48 yaşındaki Kamil Göktepe hayatını kaybetti.  Güzelyurt’a ve Göktepe ailesinin yüreğine ateş düşüren kaza, kaya yüklü kamyonun şoförü, Geçitköy virajını alamayınca yolun sağına geçti ve Kamil Göktepe’nin kullandığı van aracı biçti.
Kaza sonucu ağır yaralanan 48 yaşındaki Kamil Göktepe, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere, marangozluk yapan Kamil Göktepe evli ve 2 çocuk babasıydı. Güzelyurt bölgesinde herkes tarafından sevilen bir isim olan Kamil Göktepe’nin üzücü kazada hayatını kaybetmesi tüm yakınlarını isyan ettirdi.

Biri 6 yaşında diğeri 40 günlük 2 yavrusu vardı
“KKTC trafiğine yabancı bir şoförün kullandığı kaya yüklü bir kamyonun karşı şeride geçerek Kamil Göktepe’yi öldürmesi kader olamaz” diyen bir tanıdığı, ülkedeki yol güvenliği ve sürüş ehliyetlerinin verilmesindeki eksikliklere dikkat çekti.
Aynı yakını, “Kamil’in birisi 6 yaşında diğeri henüz 40 günlük yavrusu vardı. Bu yaşanılanı kimse ölüm diyerek kader diyerek geçiştiremez” diyerek isyanını seslendirdi.


Kaya yüklü kamyon karşı şeride geçti…
Polisten alınan bilgiye göre, kaza dün saat 15.00 sıralarında Çamlıbel –Girne anayolunun 4-5’inci kilomtereleri arasında Geçitköy Virajları olarak bilinen bölgede meydana geldi. Kaza, 32 yaşındaki Jeyhun Babayev yönetimindeki GK 431 plakalı kaya yüklü kamyonla Girne istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle, yolun sağına geçmesi ve o esnada karşı istikametten gelen 48 yaşındaki Kamil Göktepe yönetimindeki NT 461 plakalı van araçla çarpışması sonucu meydana geldi. 

Sürücü tutuklandı
Kaza sonucu ağır yaralanan 48 yaşındaki Kamil Göktepe Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Göktepe yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.
Kazaya sebebiyet veren Jeyhun Babayev ise tutuklandı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Aile yakınlarından, zamansız vedası tüm Güzelyurt’u yasa boğan Kamil Göktepe’nin, yurtdışında olan kardeşinin KKTC’ye gelmesinin ardından yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473